Så smuk, så elegant, så anderledes, så forskellig, så defensiv, så stikkende og så nem at holde. Alle sammen ord der rimer på kaktus og alt det der gør at jeg elsker kaktusser – måske lige bortset fra den stikkende del, men det må man jo tage med. Det sure med det søde. Det hårde med det smukke.

Jeg ville ønske at kaktusser var mere til at få fat på herhjemme rundt omkring på planteskoler og blomsterbutikker. Måske er det fordi jeg bor i en mindre by, forholdsvis ude på landet, men synes ikke jeg ser dem ret tit, øv. Drømmer om en stor flot en til stuen. Hvis nogen kender et sted, så sig endelig til!

Har prøvet flere gange at tage nogle skud med hjem fra ferier og det fungere sådan set også rimelig godt. Eneste ting er bare at de kun vokser op ad – i en uendelighed. Op, op, op. Der kommer aldrig flere skud på samme ‘blad/stamme’ (eller havd man nu kalder det) – og så har jeg fundet ud af at kaktusser og sukkulenter ikke er så glade for for meget jord omkring sig. Potteskjuleren skal helst være så lille som muligt. ellers har jeg oplevet at de dør eller ikke udvikler sig. Måske er det bare mig :)

Har fundet en masse skønne kaktusser til jer – Enjoy :)
kaktus-eenigwonen.nl
Kilde
kaktus-trendland.com
Kilde
kaktus-sa
Kilde
kaktus-onlybutaglimpse.tumblr.com
Kilde
kaktus-thereformation.com
Kilde
kaktus-bengtgarden.com
Kilde
kaktus-elinkicken.com
Kilde
kaktus-blog.vkvvisuals.com
Kilde
kaktus-bohemianhomes.tumblr.com
Kilde
kaktus-landofcool.tumblr.com
Kilde
kaktus-centren.blogg.se
Kilde